Majatalo ja retriittikohde Lapin tunturien keskellä

Loihtuan majatalo ja Talliaitan sali muodostavat yhdessä täydellisen retriittikohteen Lapissa.

Täydellinen retriittikohde Lapissa

Loihtuan majatalo ja Talliaitan sali muodostavat yhdessä täydellisen retriittikohteen Lapissa. Tarjoamme ryhmille hyvinvoinnin viikkoja, joihin sisältyy yöpyminen sekä omannäköinen viikko-ohjelma, johon on jätetty tilaa myös levolle, olemiselle ja hiljaisuudelle. Viikon ohjelmaan voi sisältyä esimerkiksi retki huskyjen kanssa tähtitaivaan alla revontulia seuraillen, opastettu laskuretki tunturiin, joogaa ja meditaatiota niin salissa kuin luonnossakin, eläinten hoitoa ja eläinten kanssa liikkumista sekä maukasta, lähellä tuotettua ruokaa. Lomasi jälkeen myös vatsallasi on hyvä ja levännyt olo!

Lue lisää viikko-ohjelmista, tapahtumistamme ja retriiteistä.

Talliaitta Wellbeing

Loihtuan majatalon pihasta löytyy Talliaitta, jonka jonka alisesta löytyvät Sepän paja, lampola ja yläkerrassa sijaitsee 60 neliön Ylisen sali. Salissa järjestetään ympärivuotisesti joogaa ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluja. Täältä löydät myös muita erilaisia hyvinvointia lisääviä työpajoja, tapahtumia, kursseja ja retriittejä (esim. meditaatio, sirkus, yhteisötaide, maalaus, jooga tai tanssi). Lisäksi Talliaitta tarjoaa tilaa paikallisten taiteilijoiden näyttelyille. Ainutlaatuisen salista tekee se, että sieltä voi samalla ihastella tunturimaisemaa ja pohjoisen taivaan revontulia.

Yhteistyössä enemmän

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuotteita on kehitetty yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja Loihtuan majatalon pihapiirissä asuvan yhteisön kanssa. Ohjelmissa hyödynnetään yhteisömme osaamista ja ympäristön tarjoamia mahdollisuuksia. Uskomme, että yksilön on tärkeää tulla ymmärretyksi, jakaa ajatuksiaan, saada olla oma itsensä ja tehdä töitä itselle tärkeiden asioiden hyväksi. Yhteisen toiminnan kautta opimme uutta sekä itsestämme että ihmisistä ympärillämme.

Pyydä tarjousta:

// +358 400 215091
Tule vieraana, lähde ystävänä <3