Majatalo Levin kupeessa - Tule vieraana, lähde ystävänä

Upea majoitus Levin kupeessa – Loihtuan majatalo

Loihtuan pihapiiristä löydät useita majoitusvaihtoehtoja. Meille ovat tervetulleita kaikki maatilaidyllistä ja luonnonrauhasta kiinnostuneet matkailijat yksittäisistä matkailijoista suuriin ryhmiin. Voit varata huoneen tai haluamasi majoitusrakennuksen. Lapsi- ja lemmikkiystävällinen pihapiiri mahdollistaa turvallisen ympäristön leikkiin, lepoon ja lomailuun.

Wanha Paksu

Wanhan Paksun majatalo tarjoaa kodikasta majoitusta sukutarinoiden äärellä Paksun Alesin 1900-luvun alussa rakentamassa pirtissä, sen hyvin varustellussa tupakeittiössä ja sen viidessä makuuhuoneessa (3 vessaa). Wanhassa Paksussa lomailee mukavasti 17 hengen ryhmä ja lisäpetejä löytyy suuremmallekin porukalle. Suihkut erillisessä rakennuksessa puusaunan yhteydessä.

Majatalo Elli

Majatalo Ellin yläkerta tarjoaa mahdollisuuden perinteiseen majoitukseen, mutta myös mahdollisuuden hypätä vaikkapa muinaisen myrrysnoidan tai metsästäjän vaatteisiin ja tutustua tähän tarinaan huoneesta löytyvän kirjallisuuden, asusteiden ja esineiden kautta. Varattavissa on neljä erillistä huonetta ainutlaatuisin yksityiskohdin varusteltuna. Jaettu kylpyhuone, sauna ja ravintola alakerrassa.

Sudenlovi ja Aurora

Lisää majoitustilaa löytyy pihapiirissä sijaitsevasta erillisestä asunnosta, Sudenloven (kaksi 2 hlö huonetta) ja Auroran (6hlö) kaksioista.

Pihapiiri ja palvelut

Pihapiiristä pääsee hiihto-, moottorikelkka-, pyöräily ja vaellusreiteille sekä Levin parhaalle yksityiselle revontulten katselupaikalle Munanjärven rannalla. Yksittäisiin huonevarauksiin kuuluvat liinavaatteet ja aamiainen. Koko majoitusrakennuksen tai huoneiston varanneille ruokailut erillissopimuksin.

Syyskuusta 2022 alkaen käytössänne lounasravintolapalvelut ja tilausravintola a-oikeuksin.

Majoituksen yhteyteen varattavissa

Varattavissanne on tilava taianomaisesti sisustettu kota, avarat ryhmätyötilat, sepän paja, hoitoaitta ja kolme saunaa joista yksi sijaitsee rannassa. Varattavissa myös tapahtumakalenterista löytyvät maagisen upeat ohjelmapalvelumme kodassa, metsässä ja tuntureilla.

Lisäksi WiFi, parkkipaikka ja lämmitys mahdollisuus autolle.

Kodikasta majoitusta sukutarinoiden äärellä vanhassa päärakennuksessa

TUTUSTU

Idyllisen pihapiirimme syleilyssä sijaitseva Väki-aittatarjoilee majoittujalle viihtyisän huoneiston rentoutumiseen sekä virkistäytymiseen.

  • 5 vierasta
TUTUSTU

Tempaudu osaksi muinaista saagaa huoneesta löytyvän kirjallisuuden, asusteiden ja esineiden kautta.

  • 2 vierasta
TUTUSTU

Aurora tarjoaa majailijoille ylellisen tupakeittiön kylpyhuoneella sekä oleskeluhuoneen. Majoitustilaa on kuudelle neljässä yksittäisessä ja yhdessä levämmässä sängyssä.

  • 6 vierasta
TUTUSTU

Majatalon pihapiirissä nautit Lapin luonnosta ja rauhasta parhaimmillaan.

TUTUSTU

Majatalon pihapiiri ja upeat maisemat

Paksun mäkeä ympäröivät tunturimaisema, pellot ja järvi. Inspiroivassa pihapiirissä asutaan, eletään ja lomaillaan. Kävelymatkan päästä majatalosta löydät sekä poro- että huskytilat ja pihasta pääsee myös moottorikelkka- ja hiihtoreiteille. Lisäksi Levikeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja. Pihapiirissä sijaitseva Talliaitta Wellbeing mahdollistaa viikottaisiin hyvinvointipalveluihin osallistumisen. Katso myös aktiviteetit ja www.facebook.com/talliaittawellbeing