Koe Levi kesällä, Loihtuan rantamaisema.

Levi kesällä - mitä Levillä voi tehdä kesällä?

Levi kesällä vai talvella? Loihtua suosittelee nauttimaan Lapin mystiikasta ja luonnosta kaikkina vuodenaikoina. Koe Lapin kesä, yöttömät yöt, kesäaktiviteetit, kirkkaat vedet ja kesäiset tunturit.

Levi kesällä lapsille

Millainen Levi on kesällä lapsille? Levin seutu tarjoaa lapsiperheille tilaisuuden luonnosta nauttimiseen, uintiin, ja monenlaiseen kesätekemiseen. Heinäkuussa lämpöasteet voivat nousta noin 25 asteeseen, joten vesileikit ovat suosittuja lapsiperheiden keskuudessa.

Loihtuan tilalla sijaitseva Munajärjen ranta on turvallinen paikka vesileikkeihin, ja pihapiiri sekä ympäröivät tunturit tarjoavat useita mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen. 

Kittilän Könkäällä sijaitsevasta Loihtuasta on vain noin 10 kilometriä Levin matkailukeskukseen. Esimerkiksi Levin seikkailupuistossa tai liikennepuistossa riittää tekemistä koko päiväksi. Voit myös ottaa pelihetken sählyn tai jalkapallon parissa.

Levi kesällä – aktiviteetit

 • Patikointi
 • Pyöräily
 • Uiminen
 • Melonta
 • Golf
 • Jalkapallo
 • Sähly
 • Koripallo
 • Minigolf
 • Skeittaus
 • Tennis
 • Frisbeegolf

Koe Levi Activity Park

Tiesitkö muuten, että Kittilän seudulla on yli 12 000 poroa? Kesäisin voit tavata poroja vapaana luonnossa, niin poluilla, teillä kuin tuntureillakin.

Levin lähellä oleva majoitus kesällä Loihtuassa.

Levin majoitus kesällä

Loihtuan majatalon tilava pihapiiri, eläinystävät ja yksityinen järvenranta tarjoavat upeat puitteet Lapin lomailuun kesäaikaan.

Valitse itsellesi tai ryhmällesi sopiva elämysmajoitus, ja majoitu kesällä Levin kupeessa, Kittilän Könkäällä.

Persoonalliset majoitustilat kertovat sukutilan tarinaa, ja tilalta löytyvät sepän paja, joogatila sekä kolme saunaa ja palju antavat monipuoliset mahdollisuudet niin lomailuun perheen kesken kuin ystävien seurassa.

Tila sijaitsee tuntureiden ympäröimänä, joten pääset pihalta suoraan patikoimaan taianomaisiin tunturimaisemiin, ja halutessasi taitat matkaa huskyjen sydämellisessä seurassa.  

Loihtuan kota kesällä.

Koe Levi kesällä Loihtuan majatalosta käsin

Haluaisitko herätä kesällä täysin toisenlaisessa ympäristössä? Liikenteen melu ja arjen kiire vaihtuneena maaseudun rauhaan.

Kesäisin voit varata majoituksen Loihtuasta myös edullisempaan kuukausihintaan.

Loihtuan tilan päärakennuksessa (200 m²) on 5 suloista makuuhuonetta, tilava pirtti, 3 wc:tä ja pihapiiristä löydät lampaita, huskyja, kissoja sekä rantasaunan, joogasalin ja kodan, jotka ovat käytössäsi.

Majatalo Ellin alakerran pohjoispäädyssä sijaitseva Väki-huoneisto antaa seurueellesi omaa rauhaa ja ripauksen luksusta. Se sisältää asunnon (80 m²), jossa on 3 yksilöllistä makuuhuonetta seitsemälle henkilölle, oh, k, wc sekä kylpyhuone ammeella.

Aurorasta pääset ihastelemaan näkymiä itäiselle järvelle ja eteläiselle tunturille. Kaksiossa (60 m²) on makuutilat parvella (majoittaa 5hlöä), oh, k, kph + wc.

Tutustu kaikkiin elämysmajoitus-vaihtoehtoihin tarkemmin tai mikäli haluat viettää kesällä pidemmän aikaa tilallamme, ota yhteyttä majoitusvaihtoehtoja koskien.

Kesän yhteiset tapahtumat Loihtuassa

Majatalon väki järjestää yhteisöllisiä tapahtumia ympäri vuoden, joten tarkastathan retriitit-sivultamme, osuuko kohdallesi esimerkiksi juhannusretriitti tai kyläfestivaalit. Loihtuassa viihdyt pidempäänkin.

Tule vieraana – lähde ystävänä.

Loihtua: Inarintie 172, 99140 Köngäs, Kittilä.