Koristele elämäsi itsesi näköiseksi!

Anna matkan itseäsi kohti muuttua käsityötuotteiksi, mittatilaus asusteiksi ja koruiksi.

The Saga Of You

The Saga Of You valmistaa vaatteita, asusteita, korsetteja ja laukkuja ekologisesti ja eettisesti. Hyödynnetyissä raaka-aineissa on huomoitu kierrätys, logistiikka, työn eettisyys, eläinten kohtelu sekä luonnon moninaisuuden ja kestävän kehityksen turvaaminen. Kaikki vaatteet ja asusteet valmistetaan mittatilaustyönä, joten asiakas saa pukea yllensä juuri hänen mitoilleen ja hänen ainutkertaisuuttaan arvostavat tuotteet.

  • Mittatilausvaatteet ja -asusteet sekä korut ekologisista ja eettisistä materiaaleista
  • Käsityönä valmistettuja sisustuselementtejä, koristeita, alttariesineitä.

Kannuska – Kehärumpuja metsän siimeksestä

Muinaistekniikan artesaani Sanna Tuunainen valmistaa kehärumpuja Suomalaisista luonnonmateriaaleista luontoa ja perinteisiä käsityötaitoja vaalien jo 12-vuoden kokemuksella. Kannuskan rummunsyntykursseilla voit itse valmistaa iki-oman kehärummun ja vahvistaa luontoyhteyttäsi lempeässä ja asiantuntevassa ohjauksessa.

Sanna Tuunainen
+358 50 368 3677

https://www.facebook.com/kannuskadrums/
https://www.instagram.com/kannuskadrums/

Shaman Blades

Shaman Bladesin Sami Hyttinen on itseoppinut teräntekijä. Työkaluina pajavasara, kaasuahjo ja hiomakone. Puukkojen ja kokkiveitsien terät valmistuvat kukin oman inspiraation mukaan. Ahjossa hiiliterästä lämmittäessä teräs näyttää muotonsa minkälaiseksi se haluaa tulla. Kahvamateriaali on perinteisesti puuta, koivunpahkaa tai visakoivua. Sami käyttää stabiloituja raidanjuuripahka-aihioita, joissa voi olla epoksivalua mukana. Epoksivalun sisälle voi tilata itselle sopivan kasvin, marjatertun tai vaikka vieheen koristeeksi!

Sami Hyttinen
0405794783

@shamanblades