Loihtuan käsityökauppa tarjoaa Lapin koruja ja eettisiä vaatteita.

Loihtuan käsityökauppa - koristele elämäsi itsesi näköiseksi!

Loihtuan käsityökauppa kokoaa yhteen pohjoista käsityöläisyyttä. Anna matkan itseäsi kohti muuttua käsityötuotteiksi, mittatilausasusteiksi ja käsintehdyiksi koruiksi.

Eettiset vaatteet ja käsintehdyt korut luonnon mukaisin menetelmin.

The Saga Of You – eettiset vaatteet ja lapin korut

Loihtuan näköistä elämää vaatteissa, asusteissa ja koruissa. The Saga Of You valmistaa eettisiä vaatteita, asusteita, korsetteja ja laukkuja ekologisesti ja eettisesti. Hyödynnetyissä raaka-aineissa on huomoitu kierrätys, logistiikka, työn eettisyys, eläinten kohtelu sekä luonnon moninaisuuden ja kestävän kehityksen turvaaminen.

Kaikki vaatteet ja asusteet valmistetaan mittatilaustyönä, joten asiakas saa pukea yllensä juuri hänen mitoilleen ja hänen ainutkertaisuuttaan arvostavat tuotteet.

  • Mittatilausvaatteet ja -asusteet sekä käsintehdyt korut ekologisista ja eettisistä materiaaleista
  • Käsityönä valmistettuja sisustuselementtejä, koristeita, alttariesineitä.
Kehärumpu ja samaanirumpu.

Kannuska – Kehärumpu metsän siimeksestä

Muinaistekniikan artesaani Sanna Tuunainen valmistaa kehärumpuja suomalaisista luonnonmateriaaleista luontoa ja perinteisiä käsityötaitoja vaalien, jo 12-vuoden kokemuksella. Kannuskan rummunsyntykursseilla voit itse valmistaa iki-oman kehärummun ja vahvistaa luontoyhteyttäsi lempeässä ja asiantuntevassa ohjauksessa.

Sanna Tuunainen
+358 50 368 3677
kannuskadrums@gmail.com
https://www.facebook.com/kannuskadrums/
https://www.instagram.com/kannuskadrums/

Lapin puukko tunturimaisemissa.

Shaman Blades – lapin puukko

Shaman Bladesin Sami Hyttinen on itseoppinut teräntekijä. Työkaluina pajavasara, kaasuahjo ja hiomakone. Lapin puukkojen ja kokkiveitsien terät valmistuvat kukin oman inspiraation mukaan. Ahjossa hiiliterästä lämmittäessä teräs näyttää muotonsa minkälaiseksi se haluaa tulla. Kahvamateriaali on perinteisesti puuta, koivunpahkaa tai visakoivua. Sami käyttää stabiloituja raidanjuuripahka-aihioita, joissa voi olla epoksivalua mukana. Epoksivalun sisälle voi tilata itselle sopivan kasvin, marjatertun tai vaikka vieheen koristeeksi!

Sami Hyttinen
0405794783
shamanblades@hotmail.com
@shamanblades