Majatalon monipuoliset tilat käytössäsi

Majatalon pihapiirissä nautit Lapin luonnosta ja rauhasta parhaimmillaan

Majatalon pihapiirissä

Paksun mäkeä ympäröivät tunturimaisema, pellot ja järvi. Inspiroivassa pihapiirissä asutaan, eletään ja lomaillaan. Kävelymatkan päästä majatalosta löydät sekä poro- että huskytilat ja pihasta pääsee myös moottorikelkka- ja hiihtoreiteille.

Loihtua tarjoaa laajan valikoiman majoittujille suunniteltuja aktiviteetteja. Pihapiirissä sijaitseva Talliaitta Wellbeing mahdollistaa viikoittaisille ohjelmapalveluille osallistumisen.

Elämysmajoituksen pihapiiri. Lappi-majoitus luonnon keskellä.

Talliaitta // Ylinen – joogasali

Ylinen on talliaitan koko yläkerran haltuunsa ottava joogasali, joka mahdollistaa niin retriitit kuin joogatunnit. Toisinaan toimii myös disco- ja kokous/etätyöpaikkana.

Talliaitta // Alinen – Sepän paja

Alisessa ahjon hiilien hehkusta seppä siirtää raudan väkeä alasimelleen pajavasaran kanssa keskustelemaan.

Kysy lisää kursseista ja tilauspalveluista.

Kota Levin lähellä, Loihtuassa.

Kota // Kadjan Koto

Kadjan koto kutsuu yli 400 vuoden paikallisen historian, omista juurista kasvaneet kansanperinteemme ja luonnon henget luoksemme kotaohjelmien muodossa.Lumoudu rummun kuminasta, lyyran lempeästä melodiasta, runojen ja loitsujen tanssista laulajan huulilla. Täältä löydät yhteyden nykyisestä menneeseen ja menneestä nykyisyyteen tulen, käsityötaiteen, elämysten ja hetken ainutkertaisuuden äärellä.

Hieronta-aitta Lempo

Lempo tarjoaa matkailun tai retkeilyn uuvuttamille jäsenillemme rentoutumista hierojan osaavissa käsissä.

Klassista hierontaa, urheiluhierontaa, purentalihashierontaa, nivelten mobilisointia, passiivisia venytyksiä ja kinestesiateippausta.

Koulutettu hieroja Niina Utriainen
Lumo Terapia- ja hyvinvointipalvelut
044 0697172