Majatalo majoitus Levin seudulla, Loihtuassa.

Majatalo | Majoitus Ellin tarinallisissa huoneissa

Majatalo majoitus Ellin satumaisissa kahden hengen huoneissa, Lapin luonnon ympäröimänä. Majatalo Ellin yläkerrassa tempaudut osaksi muinaista saagaa, huoneista löytyvän kirjallisuuden, asusteiden ja esineiden kautta.

Nuotta

Nuotta-majoitus saartaa yöpyjän keskelle metsän siimestä, taljojen väliin, verkkojen katveeseen.

Tämä Loihtuan tilaan kuuluva Majatalo Ellin huone henkii muinaista metsästäjä-keräilijäkulttuuria, tarjoten näkymiä luontosuhteeseen kirjallisuuden, elämysten, välineiden ja tunnelmien muodossa. Suuri parivuode tarjoaa lepoa kahdelle. Lisäpeti saatavilla.

Myrrys

Myrrys-huoneen varjoissa lymyilee suomalaisen noituuden lämmin ydin.

Ainutlaatuinen ja erikoinen majoitus vapauttaa ennakkoluulojen vangitseman myrrysnoidan kahleistaan ja antaa hänen kertoa tarinan avusta, toivosta, viisaudesta ja voimasta, jota tämä parantaja, erakko ja kylähullu tarjoaa yrttien, luonnonviisauden ja harjoittamiensa metodien muodossa. Lue, tutki, oivalla, harjoita, lepää ja haltioidu.

Riimut ja loitsut kerovat Myrrys-majoituksen tarinaa

Huonetta on väritetty soveltumaan nykypäivän myrryksille korteilla, riimuilla, loitsuilla ja kirjallisuudella joihin voit syventyä alttarin äärellä. Lepotilaa tämä huone tarjoaa kahdelle.

Mahti

Mahti-niminen majatalo majoitus kuljettaa sinut pohjolan mahtisukujen, sankareiden ja urhoollisten menestystarinoiden äärelle. Suomalainen sisu, tarmokkuus, maanläheisyys ja päättäväisyys kimaltelevat tämän huoneen kullatuilla pinnoilla.

Mahti on Majatalo Ellin juhlallisin huone

Ajopuiset verhoilut yhdessä juhlallisten kalusteiden kanssa kuvastavat matkaa vähästä paljoon, pienestä suureen, alhosta mahtiin.

Nosta jalat arkkukirstun päälle ja anna pohjoisella taivaalla loimuavien revontulien ja aromilasissa pyörähtelevän viskin lumota.

Kehrä – Kohtalo, syklisyys

Auringon valo syleilee tätä huonetta päivällä, kuu ja tähtitaivas yöllä. Kohtaa vuoden sykliä punovat Päivätär ja Kuutar.

Päivätär heijastelee huonetta koristavista peileistä ympäriöiden sinut valollaan. Päivättären nostaessa potentiaalisi korkeuksiin laskee kuutar kuistilla unelmoijan lempeästi matkalle alitajuntaansa.

Tämä majatalo majoitus lupaa, että pääset tutustumaan muinaiseen ajatteluun elämän syklisyydestä ja oppimaan mitä pysyviä elementtejä maailmankaikkeus tarjoaa eläväisten avuksi. Huone tarjoaa levon kahdelle.