Levi huoneistot maalaismaisemissa, Loihtuan tilalla.

Levi huoneistot | Väki ja Aurora -lomahuoneistot

Majatalo Ellin alakerrassa sijaitseva tilava Väki-huoneisto antaa seurueellesi omaa rauhaa ja ripauksen luksusta. Hempeästi sisustettu Aurora tarjoaa ylellisen tupakeittön ja majoituksen kuudelle henkilölle. Tutustu Loihtuan tunnelmallisiin lomahuoneistoihin.

Levin tuntureiden ympäröimät Loihtuan huoneistot

Loihtuan Levin lähellä sijaitsevat huoneistot tarjoavat elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja moneen eri tarpeeseen. Huoneistot on sisustettu yksilöllisesti lappilaista tunnelmaa ja tilan sukutarinoita kunnioittaen.

Lomahuoneistojen pihapiiristä löydät saunan ja rannan

Sauno, paljuile ja katsele revontulia Levin parhaalla paikalla, yksityisellä Munajärven rannalla. Pihapiiristämme pääset myös kävellen poro- ja huskytiloille sekä moottorikelkka- ja hiihtoreiteille. Loihtuan taianomaiset puitteet sijaitsevat vain 10 kilometrin päässä Levin matkailukeskuksesta.

Levin majoitus poreammeella.

Väki-huoneisto – Levin majoitus poreammeella

Suomalaisessa kansanuskossa eri ympäristöillä, paikoilla ja elementeillä, ja jopa ihmisillä oli omat vartijaolentonsa, haltijansa. Tämän ytimellisen voiman huoneisto, Väki, kutsuu vieraitaan yhteyteen veden väen, metsän väen, unen väen ja ilman väen kanssa. 

Lumoavasti sisustettu, myös omistajaperheen kotina olleessa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ammeella ja tupakeittiö.

Huoneisto sijaitsee ravintolan seinän takana ja majoittaa suuressa parisängyssään, kolmessa yksittäisessä vuoteessa ja yhdessä leveässä vuoteessa 6-7 majoittujaa. Mahdollisuus lisävuoteelle. 

Väki-huoneistossa rentoudut rauhassa

Lomapäivän kruunaa lämpöisät poreet veden väen poreammeessa. Nauti poreista ja hemmottele itseäsi.

Aurora-huoneiston olohuone.

Aurora -huoneisto

Romanttisen tunnelmallisessa Aurora-huoneistossa viihtyy pidempäänkin. Myös kuuden hengen perhemajoitukseksi sopiva Aurora koostuu ylellisestä tupakeittiöstä, parvesta sekä olohuoneesta. Oma WC/suihku.

Varaa huoneisto tai koko rakennus

Loihtuan majoituskokonaisuudesta löydät useita eri huoneistoja, joista voit itsellesi tai ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. Ryhmää varten voit varata käyttöösi koko rakennuksen ja hyödyntää tilan palveluita, kuten ohjatut vaellukset, sauna, jooga ja hieronta.

Aina eläväinen Levi – huoneistot, joissa on tarinoita

Levin seudulla on tarjota jokaiselle matkaajalle ainutlaatuisia kokemuksia, ympäri vuoden. Kun haluat nähdä rinteiden lisäksi toisenlaistakin Lappia, värikkään Loihtuan sukutilan huoneistoista sekä palveluista löydät lappilaisella vieraanvaraisuudella varustettuna kaiken, mitä tarvitset ikimuistoista lomaa varten.

Väki ja Aurora -huoneistojen lisäksi voit majoittaa itsesi ja läheisesi Wanhan Paksun pirttiin tai yöpyä tarinoiden keskellä Majatalo Ellissä. Katso Loihtuan kaikki elämysmajoitukset.