Wanhan Paksun majoitus Kittilässä. Maatilamajoitus Lapissa.

Kittilä majoitus | Wanhan Paksun huoneet

Wanhan Paksun kodikas Kittilän majoitus tarjoaa hyvät yöunet sukutarinoiden äärellä, vanhan päärakennuksen tunnelmassa.

Maatilamajoitus Lapissa – Wanhassa Paksussa nukut hyvät yöunet

Wanhan Paksun maatilamajoitus Lapin kauneimmissa maisemissa toimii niin ryhmämajoituksena kuin yksittäisiin pienempiin majoitustarpeisiin. Loihtuan tunnelmallisen maatilan pihapiiri henkii maagista lapin taikaa, rauhaa ja elämää sulassa sovussa.

Kittilän majoitus tunturien ja järven kyljessä – lähellä Leviä

Tämä vanhan ajan henkeä huokuva majoitustila on tehty elämyksellistä lomaa varten, ja sijaitsee vain 10 kilometrin päässä Leviltä. Tilaa ympäröivä luonto, Loihtuan elämyspalvelut, ja vaellusmahdollisuudet saavat monen vieraan jäämään pidemmäksikin aikaa.

Kotoisa ryhmämajoitus – varaa koko rakennus

Wanha Paksu on yksi Loihtuan majoitusvaihtoehdoista Kittilän Könkäällä. Rakennus tarjoaa kodikkaita tiloja yöpymiseen, sukutarinoiden äärellä. Majatalo koostuu Paksun Alesin 1900-luvun alussa rakentamasta pirtistä, sen hyvin varustellusta tupakeittiöstä ja viidestä perheemme jäsenten nimiä kantavista makuuhuoneista.

Majoitu viihtyisästi – kylve puusaunassa

Wanhassa Paksussa lomailee mukavasti 17 hengen ryhmä, vessoja on kolme ja lisäpetejä löytyy suuremmallekin porukalle. Suihkut sijaitsevat erillisessä rakennuksessa puusaunan yhteydessä.

Wanhan Paksun tilat toimivat erinomaisesti ryhmämajoitukseen, ja voit varata koko talon omaan käyttöösi. Majatalo Ellin satumainen majatalo majoitus sekä Aurora ja Väki -huoneistot majoittavat tarpeen vaatiessa lisää yöpyjiä.

Aarre – viihtyisä huoneisto kahdelle

Aarre on viihtyisä huone kahdelle ja varustettu omalla wc:llä. Maatilamajoitus Lapissa tuntuu täällä todelliselta, sillä ikkunasta avautuu kaunis näkymä etelään tuntureille, pihapiiriä koristaa Kadjan kota, pääset vaeltamaan huskyen kanssa ja nauttimaan saunahoidoista perinteiden mukaan. Aarre-huonetta tunnelmoittavat vanha kirjoituskone, sohva, pieni pöytä sekä Aarren rakkaudesta kirjallisuuteen muistuttava katon rajassa kulkeva kirjahyllykkö.

Huoneesta löytyy myös Aarre-sedän kirjoittama kirja Lapin Lumo joka kertoo Torajaisnoidan tyttären Kadjan ja Kuhmuotta Paksun tarinan.

Reijo – lemmikkiystävällinen majoitus

Tämä viihtyisä Mirvan isän mukaan nimetty huone tarjoaa ikkunasta näkymän pohjoiseen. Viihtyisään ensimmäisen kerroksen huoneeseen mahtuu mukavasti kaksi vierasta, tarvittaessa jopa kolme. Huoneen sisustuksissa näkyy Reijon rakkaus hiihtoon. Tähän huoneeseen myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita. WC sijaitsee huoneen ulkopuolla, samoin asiakaskeittiö, ruokailu- ja oleskelutilat.

Elli & Aleksi – kartanohenkinen huone

Ellin ja Aleksin huone sijaitsee majatalon alakerrassa ja huokuu muinaista kartanon henkeä. Tähän Elli-ämmin kammariin on synnytty vielä 50-luvullakin. Suuri parisänky ja sen yläpuolella parvella sijaitseva yösija tarjoavat lepoa ja tunnelmaa 1-3 vieraalle. WC sijaitsee huonetta vastapäätä, samoin alakerran asiakaskeittiö, ruokailutilat sekä oleskelutila.

 

Eevamaija – majatalon yläkerrassa

Sairaanhoitajana toimineen Eevamaijan, Paksun perheen ainoan tyttären huone sijaitsee Wanha Paksu majatalon yläkerrassa tarjoten ikkunanäkymän länteen. Huoneesta löytyy suuri parisänky sekä kaksi yhden hengen sänkyä. WC sijaitsee heti huoneen ulkopuolella, samoin asiakaskeittiö sekä sohvaryhmä. Yläkerran tilat ovat Eevamaija- ja Tuomo-huoneelle yhteiset.

Tuomo – kuuden hengen ryhmämajoitus

Tuomo on Kittilän majoituksemme suurin makuuhuone tarjoten majoitusta jopa kuuden hengen ryhmälle. Huoneessa on parisänky, 4 yksittäistä sänkyä sekä pulpetti liitutaulun kera – joka paljastaakin huoneessa asuneen Tuomon ammatiksi opettajan. Huoneesta on näkymä suoraan husky-aitaukseen ja se sijaitsee talon toisessa kerroksessa, jossa on pieni kettiö asiakkaiden käyttöön, sohvanurkkaus sekä WC.