Elämysmajoitus Suomi-maisemissa, Levin revontulien alla.

Elämysmajoitus Levin läheisyydessä - tule vieraana, lähde ystävänä

Aito Lappi-majoitus – astu elämysten pihapiiriin

Koe ainutlaatuinen elämysmajoitus Suomessa, ja astu Loihtuan pihapiiriin, josta löydät useita persoonallisia majoitusvaihtoehtoja läheltä Leviä. Meille ovat tervetulleita kaikki maatilaidyllistä ja luonnonrauhasta kiinnostuneet matkailijat yksittäisistä matkailijoista suuriin ryhmiin.

Loihtuan lukuisat majoitusvaihtoehdot ja tilava pihapiiri tuntureiden ympäröimänä tarjoaa jokaiselle tilaa omannäköiseen lomaan, saavuitpa yksin tai yhdessä hemmottelua ja rauhaa varten, retriitin kutsumana tai perheen kesken.

Monipuolinen perhemajoitus sekä majoitus koiran kanssa

Mikäli haussa on Levin majoitus koiran kanssa tai lapsiystävällinen perhemajoitus, takaa lemmikkiystävällinen pihapiirimme turvallisen ympäristön leikkiin, lepoon ja lomailuun.

Voit varata yksittäisen huoneen tai kokonaan haluamasi majoitusrakennuksen.

Yksittäisiin huonevarauksiin kuuluvat liinavaatteet ja aamiainen. Koko majoitusrakennuksen tai huoneiston varanneille tarjoamme ruokailut tilausravintolastamme erillissopimuksin.

Loihtuassa on WiFi, parkkipaikka ja lämmitysmahdollisuus autolle.

Elämysmajoituksen pihapiiri. Lappi-majoitus luonnon keskellä.
Wanhan Paksun majoitus Kittilässä. Maatilamajoitus Lapissa.

Wanha Paksun majatalo

Wanhan Paksun majatalo tarjoaa kodikasta majoitusta sukutarinoiden äärellä Paksun Alesin 1900-luvun alussa rakentamassa pirtissä, sen hyvin varustellussa tupakeittiössä ja sen viidessä makuuhuoneessa (3 vessaa). Wanhassa Paksussa lomailee mukavasti 17 hengen ryhmä ja lisäpetejä löytyy suuremmallekin porukalle. Suihkut erillisessä rakennuksessa puusaunan yhteydessä.

Majatalo majoitus Levin seudulla, Loihtuassa.

Majatalo Elli

Majatalo Ellin yläkerta tarjoaa mahdollisuuden perinteiseen lappi-majoitukseen, mutta myös mahdollisuuden hypätä vaikkapa muinaisen myrrysnoidan tai metsästäjän vaatteisiin ja tutustua tähän tarinaan huoneesta löytyvän kirjallisuuden, asusteiden ja esineiden kautta. Varattavissa on neljä erillistä huonetta ainutlaatuisin yksityiskohdin varusteltuna. Jaettu kylpyhuone, sauna ja ravintola alakerrassa.

Aurora-huoneisto ulkoa.

Aurora -huoneisto

Lisää majoitustilaa löytyy pihapiirissä sijaitsevasta erillisestä asunnosta, jossa viihtyy pidempäänkin. Myös perhemajoitukseksi sopivan Auroran kahdelle parvelle mahtuu yhteensä 6 hlöä ja huoneistossa on keittiö, olohuone sekä oma WC/suihku.

Väki -huoneisto

Majatalo Ellin alakerrassa sijaitseva lumoavasti sisustetussa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ammeella ja tupakeittiö.

Levi, sauna, avanto, palju ja revontulet.

Saunat

Loihtuan elämysmajoitus-kokonaisuuden rinnalla tarjoamme tunnelmallisia hyvinvointipalveluita. Levin ehdottomasti paras yksityinen revontulien katselupaikka sijaitsee Munajärven rannalla.

Voit vuokrata Loihtuan rantasaunan ja paljun yksityiskäyttöösi omalle seurueellesi ja yhdistää vierailuusi illallisen Loihtuan kodalla tai Majatalo Ellissä.

Pihapiirissämme sijaitsee myös kaksi muuta saunaa, jotka ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

 

Ravintola ja muut Lapin elämykset

Pihapiiristämme löydät Majatalo Ellin lounas- ja tilausravintolan, joka palvelee asiakkaita A-oikeuksin. Voit myös varata yksityiskäyttöön ryhmällesi tilavan taianomaisesti sisustettu kodan, avarat ryhmätyötilat sekä sepän pajan.

Elämysmajoitus täynnä tapahtumia ja ohjelmaa

Tarjoamme majoittujille ja vierailijoille monipuolista tekemistä Levillä, upeasta luonnosta ja Loihtuan tiloista nauttien. Osallistu maagisen upeisiin tapahtumiin ja ohjalmapalveluihimme kodassa, metsässä ja tuntureilla.

Pihapiiristä pääsee kätevästi hiihto-, moottorikelkka-, pyöräily ja vaellusreiteille.

Hyvinvointia ja hierontaa

Täydellisen lomaelämyksen kruunaa hieronta. Pihapiirissä sijaitseva Talliaitta Wellbeing mahdollistaa viikottaisiin hyvinvointipalveluihin osallistumisen. Katso myös aktiviteetit ja www.facebook.com/talliaittawellbeing

Wanhan Paksun majoitus Kittilässä. Maatilamajoitus Lapissa.

Wanhan Paksun majoitus Kittilässä, yövy sukutarinoiden äärellä, vanhassa päärakennuksessa.

TUTUSTU
Levi huoneistot maalaismaisemissa, Loihtuan tilalla.

Väki-huoneistossa voit nauttia poreammeen lämpimästä vedestä, olohuoneen takkatulesta sekä oman keittiön tarjoamasta vapaudesta.

  • 7 vierasta
TUTUSTU
Majatalo majoitus Levin seudulla, Loihtuassa.

Tempaudu osaksi muinaista saagaa huoneesta löytyvän kirjallisuuden, asusteiden ja esineiden kautta.

  • 2 vierasta
TUTUSTU
Aurora-huoneisto ulkoa.

Aurora tarjoaa majailijoille ylellisen tupakeittiön kylpyhuoneella sekä oleskeluhuoneen. Majoitustilaa on kuudelle neljässä yksittäisessä ja yhdessä levämmässä sängyssä.

  • 6 vierasta
TUTUSTU

Majatalon pihapiiristä voit nauttia Lapin luonnosta ja rauhasta. Tule kotaillalliselle, nauti pihasaunan löylyistä tai hemmottele itseäsi hieronnalla. Koe jotain uutta sepän pajassa ja nauti joogasalimme rauhasta.

TUTUSTU

Majatalon pihapiiri ja upeat maisemat

Paksun mäkeä ympäröi tunturimaisema, pellot ja järvi. Inspiroivassa pihapiirissä asutaan, eletään ja lomaillaan. Kävelymatkan päästä majatalosta löydät sekä poro- että huskytilat, ja pihasta pääsee myös moottorikelkka- ja hiihtoreiteille.

Lisäksi Levikeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja.

Ikimuistoinen loma odottaa Loihtuassa. Valitse ainutlaatuinen lomamajoitus Loihtuan elämysmajoitusten joukosta, ja tule nauttimaan aidosta Lapin tunnelmasta ja tekemisestä.