Vietä joogaloma tai retriitti Lapissa. Rentoudu tunturimaisemissa.

Retriitti tai joogaloma Lapissa

Loihtuan majatalo ja Talliaitan sali muodostavat yhdessä täydellisen retriitti- ja joogalomakohteen Lapissa, Levin läheisyydessä.

Vietä luomava joogaloma tai retriitti Lapissa

Loihtuan majatalo tarjoaa ryhmille yksilöityjä hyvinvointiretriittejä, joihin sisältyy yöpyminen sekä omannäköinen viikko-ohjelma. Ohjelmaan on jätetty tilaa myös levolle, olemiselle ja hiljaisuudelle.

Löydät retriittitarjonnastamme aina myös kaikille avoimia, valmiiksi paketoituja kursseja, tapahtumia ja rettriittejä, joiden sisältö vaihtelee vuodenaikojen ja ohjaajien mukaan.

Hemmotteluloma naisille, mindfulness-retriitti tai kurssi – valitse oma ohjelmasi

Mikäli suunnitelmissasi on esimerkiksi hemmotteluloma naisille, joogaloma Suomessa ystävien kesken tai kaipaat perhelomaan hetkiä itsesi hemmotteluun, on retriittivalikoimassa tai Loihtuan viikko-ohjelmassa varmasti jokaiseen makuun sopivaa ohjelmaa.

Hyvinvointiretriittien ohjelmaan voi halutessi sisältyä esimerkiksi retki huskyjen kanssa tähtitaivaan alla revontulia seuraillen, opastettu laskuretki tunturiin, rentouttavaa husky-joogaa tai meditaatiohetki niin salissa kuin luonnossakin, eläinten hoitoa ja eläinten kanssa liikkumista sekä maukasta, lähellä tuotettua ruokaa.

Lomasi jälkeen myös vatsallasi on hyvä ja levännyt olo!

Hyvinvointia, uuden oppimista, pitoja ja hemmottelua

Kasvojoogaa Kasvojoogakurssi – hemmottelua ja itsehoitovinkkejä hyvään oloon / Eliisa Kerminen 11.1, 25.1, 8.2, 22.2, 8.3, 22.3 klo 18:00-19:30.

Ukon Vakka -pääsiäistapahtuma

Kokoonnumme järvenrannalle muinaissuomalaisen perinnejuhlan äärelle kutsumaan sadetta ja hedelmällistä satoa, nostaen Ukon maljan yhdessä kutsuen rauhaa ja terveyttä. Viikonlopun mittainen retriitti huipentuu Ukonvakka pitoihin ja juominkeihin, missä nautimme sahtia, ja usean ruokalajin aterian tunnelmallisessa Loihtuassa.

Kokemusta Loihtuan väen kanssa luomassa:
Vokalisti, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja Mikko Heikinpoika ja vokalisti, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja Magdalena Sofia.
Lisätietoa ohjelmasta: lovi.ritual@gmail.com

Complete Vocal Technique -kurssi 9.-11.6.2023

CVT (= Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka) työpaja ja mestariluokka.
Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka on tanskalaisen Cathrine Sadolinin kehittämä äänenkäyttömenetelmä, joka lähtee siitä, että jokainen voi oppia käyttämään ääntään monipuolisesti ja terveesti. Sari Alakulppi http://www.singwell.fi
Lisätietoa: Salakulppi@gmail.com

Juhannusretriitti Loihtuan eläimellisellä puolella 22.-25.6.2023

Otavaisen olkapäillä, mesikämmenen matkassa

Eläimen matkassa- retriitti on syväsukellus luontoomme. Tällä retriitillä syvennymme kanssakulkioihimme, joita myös apueläimiksi, sielueläimiksi, voimaeläimiksi ja henkioppaiksi kutsutaan. Lisätietoa instagrammimme @loihtua feedistä ja info.loihtua@gmail.com

 

Monitaiteellinen kyläjuhlafestivaali – Solekko juhla 26.-27.8.2023

Kunnon kyläjuhla musiikin ja työpajojen parissa. Lue lisää www.solekkofest.com

Muinaistulet 3.9.
Loihtuan muinaistulet kutsuvat kaikkia herättelemään kiinnostusta itämerensuomalaisia perinteitä ja vanhoja käytänteitä kohtaan. Musisointia ja saunotusta sekä ruokaa Alisen Alasimelta tarjoillen klo 18:00-23:00 info.loihtua@gmail.com

Tantra & Shamanismi -kurssi 21.-24.9.2023

Kehoon kätketyt viestit avautuvat ja paljastavat itsensä mystisen Lapin taianomaisissa maisemissa. Tutkimme tantra ja shamanismi kurssilla yhtymäkohtia kokemuksellisen työskentelyn ja transpersoonallisen tietoisuuden tuella.
Rakkaudella, Virpi ja Niina

INNER FIRE

Tulikävely ja shamanistinen parantaminen – shamanismin jatkokurssi
torstai-sunnuntai 28.9.-1.10.2023

Ohjaajina Helena Karhu, Pohjolan Emäntä Mirva.

Lue lisää

Henkien perintö – Kekri-ajan perinteitä Lapissa 2.-5.11.2023

Tuoneen ja takaisin. Retriitti täynnä juuriin kätkettyä pohjoista viisautta ja merkityksellisiä rituaaleja. Ohjaajina Meri Mort, Mirva Pohjolan emäntä ja Runontakoja Kristian.

Lue lisää

*TÄYNNÄ*

Yön juhla 21.12.
Vuoden pimeintä päivää juhlitaan Kadjan kodassa alitajuntamme pyörteissä, varjomme hyväksyen ja valoa kutsuen. Tarjolla myös syötävää ja juotavaa. klo 18:00-21:00
Hinta: 95€/hlö info.loihtua@gmail.com

Joulun ajan kekri 24., 25. ja 26.12.
Ikimuistoinen perinnejuhla, sen entisten aikojen joulu, musiikin, tulitanssin ja ainutlaatuisin metsänantimien kattauksin alkaen Loihtuan metsästä esiäitiemme syleilystä ja jatkuen ravintola Ellissä info.loihtua@gmail.com

Omat retriitit

Parisuhderetriitin ohjaajat.

Yhteisen voimamme hakumatka 3.-5.2.2023

Yhteisen voimamme hakumatka on inspiroiva parisuhderetriitti, joka sopii kaikille, jotka haluavat keskittyä itselle tärkeään ihmissuhteeseen maagisen kauniissa pohjolassa. Työskentelytapoihin haetaan tukea pohjolan perinteistä ja mytologiasta.

Ohjaajina viikonlopussa toimivat Mirva, Pohjolan emäntä ja Kristian, Virrentakoja, jotka luotsaavat matkan hedelmälliseen vuorovaikutukseen. Tapamme ohjata on myönteiseen kohtaamiseen, turvallisuuteen, yksilöllisyyttä kunnioittavaan ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa.

Hyödynnämme työskentelyssä ympäröivää luontoa, kädentaitoja, yhdessä tekemistä, omaa sisimpäämme, käyttäen meistä kaikista löytyvää maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä.

Retriitin hinta muodostuu Loihtuan täyshoidosta (maittavaa kasvis ja lähiruokaa) ja majoituksesta 375 € / hlö ja ohjelman osuudesta early bird 1.3.2022 mennessä 165 € / hlö ja tämän jälkeen 220 € / hlö. Eli yhteensä 540 € kun teet varauksen 1.3.2022 mennessä, tämän jälkeen 595 €.

Tilat

Talliaitta Wellbeing

Loihtuan majatalon pihasta löytyy Talliaitta, jonka jonka alisesta löytyvät Sepän paja, lampola ja yläkerrassa sijaitsee 60 neliön Ylisen sali. Salissa järjestetään ympärivuotisesti joogaa ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluja.

Parhaat puitteet joogalomalle sekä kulttuuri- ja hyvinvointitapahtumiin

Loihtuasta löydät myös muita erilaisia hyvinvointia lisääviä työpajoja, tapahtumia, kursseja ja retriittejä (esim. meditaatio, sirkus, yhteisötaide, maalaus, jooga tai tanssi). Lisäksi Talliaitta tarjoaa tilaa paikallisten taiteilijoiden näyttelyille. Ainutlaatuisen salista tekee se, että sieltä voi samalla ihastella tunturimaisemaa ja pohjoisen taivaan revontulia.

Yhteistyössä enemmän

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuotteita on kehitetty yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja Loihtuan majatalon pihapiirissä asuvan yhteisön kanssa. Ohjelmissa hyödynnetään yhteisömme osaamista ja ympäristön tarjoamia mahdollisuuksia. Uskomme, että yksilön on tärkeää tulla ymmärretyksi, jakaa ajatuksiaan, saada olla oma itsensä ja tehdä töitä itselle tärkeiden asioiden hyväksi. Yhteisen toiminnan kautta opimme uutta sekä itsestämme että ihmisistä ympärillämme.

Pyydä tarjousta:

info.loihtua@gmail.com // +358 400 215091
Tule vieraana, lähde ystävänä <3