Elämysten Lappi Loihtuassa. Vietä kanssamme Pohjolan parhaat pidot.

Elämysten Lappi | Tunnelmaa ja hemmottelua

Koe aintulaatuisten elämysten Lappi ja vietä loma täynnä ohjelmaa Levin kupeessa. Mikäli haaveissasi on kokea revontulet Levillä, tehdä ruskamatka Lappiin tai nähdä kesäinen Levi, on Loihtuan persoonallinen majoitus ja palvelut upea valinta Lapin lomallesi.

Loihtua – Pohjolan Sykkivä Sydän

Loihtua on kokonaisvaltainen elämys lämminhenkistä majataloa, itse pyydettyä, kasvatettua tai lähituotettua ruokaa maailman mausteilla, kulttuuria ja pohjoismaisen noituuden kehtoa.

Majatalon pihapiirissä ja tiloissa vietetään vuodenkierron mukaisia perinnejuhlia, kursseja, retriittejä ja tapahtumia taidolla. Tule nauttimaan Lapin vieraanvaraisuudesta. Tila on tehty intohimolla Pohjolan parhaita pitoja varten.

Elämyksien Lappi – ympäri vuoden

Koe Levi kesällä ja talvella tai toteuta syksyinen ruskamatka, Lappi on elämyksiä ja tapahtumia täynnä. Meitä ympäröivä luonto itsessään pitää siitä huolen, tarjoten kauniit, vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat vaellusten varrella.

Saavutpa yksin tai yhdessä, saat räätälöityä vierailustasi juuri sellaisen kokemuksen kuin tarvitset. Hiljenny ja nauti olostasi, hyödynnä viikko-ohjelman aktiviteetteja, osallistu retriittiin tai varaa hetki pohjolan noituuden, runonlaulannan tai saunahoitojen parissa.

Hyvinvointia, elämyspalveluita ja Lapin lumoa

Loihtuassa Lapin kaste tarkoittaa muun muassa loitsuja, Lapin noita -iltaa, kotailtamaa, tunturivaellusta tai löylyjä perinnesaunassa, jonka jälkeen pääset avantoon tai paljuun ihailemaan revontulet Levin yllä. Valitse oman lomasi täydentävät elämyspalvelut.

  • Osallistu kurssi- ja retriittitarjontaan
  • Nauti saunotuksesta tai yrttisaunasta
  • Viihdy yksityisellä rannalla
  • Harrasta avantouintia
  • Rentoudu hieronnassa
  • Vietä ilta kotaohjelmasta nauttien
  • Tutustu sepän pajaan
  • Osallistu joogatunnille

Tekemistä ja ohjelmaa Levin läheisyydessä sijaitsevassa Loihtuassa riittää. Valitse persoonallinen majoitus Loihtuan lukuisista vaihtoehdoista, ja tutustu Lapin elämyksiin tarkemmin alla olevista linkeistä.

 

Lapin aktiviteetit ja elämykset. Vaellusta tuntureilla.
Kota Levin lähellä, Loihtuassa.

Kota, jossa koet Lapin taikaa ja mystiikkaa tulen loimutessa. Kodan hämyssä voit nauttia unohtumattoman illallisen.

Tutustu
Kotaravintola Levin seudulla, Loihtuan majatalon tiloissa.

Vietä unohtumaton ilta Kotaravintolassa, Levin läheisyydessä. Elämyksellinen yksityistilaisuus odottaa sinua ja seuruettasi.

Tutustu
Vietä joogaloma tai retriitti Lapissa. Rentoudu tunturimaisemissa.

Majatalomme ja Talliaitan sali muodostavat yhdessä täydellisen retriittikohteen Lapissa.

Tutustu
Kekrijuhla luonnon keskellä.

Tavoitteenamme on nostattaa suomalaisten itsetuntoa, vaalia kauniita perinteitämme sulauttamalla niitä hyvällä maulla nykypäivään ja herättämällä vanhoja juuriamme, sanoja, loitsuja ja noituutta elämään.

Tutustu
Levi, sauna, avanto, palju ja revontulet.

Pohjan saunasta näet Levin kauneimman tähtitaivaan, täysikuun, auringonlaskut ja revontulet. Munajärven yksityisellä rannalla taivaanranta on alati muuttuva.

Tutustu
Tilausravintola Lapissa, Levin liepeillä. Ravintola Elli.

Ravintola Elli tarjoilee lautasillemme kokonaisvaltaisen ja ainutkertaisen ravintolakokemuksen yhdistäessään ruokailun,  ohjelmapalvelun sekä punaisena lankana mukana kulkevat kansanperinteemme.

Tutustu
Tekemistä Levillä, Loihtuan aktiviteetit luonnossa, pihapiirissä ja tiloissa.

Järjestämme viikoittain ja kuukausittain toistuvia tapahtumia, jotka ovat avoimia kaikille.

Tutustu